logo


Палиативни грижи в МБАЛ Централ Хоспитал

Палиативни грижи

Отделение за Палиативни грижи в Централ Хоспитал

 

"Всеки живот, добре преживян е дълъг живот" - една дълбоко философска мисъл на гениалния Леонардо Да Винчи. Който не е гледал болен, той не знае колко физическа и психическа енергия се влага в непрекъснатите грижи за него. Освен специализирана медицинска помощ, всеки болен има нужда от емоционална и духовна подкрепа. Особено когато става въпрос за хора в напреднала възраст, с хронични, инвалидизиращи или терминални състояния. В Централ Хоспитал, наш приоритет е желанието ни да осъществим един добре преживян живот за Вашите близки!


Основен пакет дейности

Основни дейности в Отделение палиативни грижи

Прочетете още

Прием на пациенти

Прием на пациенти в Отделение Палиативни грижи

Прочетете още

Условия за постъпване

Условия за постъпване в Отделение Палиативни грижи

Прочетете още

Дневен режим

Дневен режим в Отделение Палиативни грижи

Прочетете още

Отделението по палиативни грижи в МБАЛ Централ хоспитал в Пловдив е с широки входове за улеснен достъп на колички, в съответствие с Европейските изисквания. На разположение на пациентите са 10 стаи с по 3 легла и 2 апартамента. Стаите са светли и просторни с гардероб, телевизор, телефон и санитарен възел. Отделението разполага с функционални легла, кислородни апарати, аспиратор и необходимите консумативи за тежко болни.

На входа ще Ви посрещне портиер и ще Ви упъти към стаята на Вашия близък. В непосредствена близост до фоайето се намира асансьор, който улеснява достъпа на пациентите ни до различните части наболницата. Във всяка баня има паник бутон, във всяка стая система за светлинно повикване, а в общите пространства 24 часово видеонаблюдение. Болницата разполага с два расторанта, от който се доставя храната на пациентите. На етаж се намира широка панорамна тераса с изглед към града, където в хубаво време нашите пациенти могат да правят въздушни и слънчеви бани и да прекарват свободните часове. Минерална вода и чай ще бъдат на непрекъснато разположение на нашите пациенти.

Престоят се заплаща по ценоразписа на болницата!