logo


Малчугани пяха и танцуваха на парти за 1 юни в Централ Хоспитал

02 Юни 2017

С пожелания за здраве, много усмивки и щастливо детство бяха обсипани малките пациенти на пловдивската болница "Централ Хоспитал“ по време на днешното тържество за 1 юни.

Те се събраха в кафенето на лечебното заведение и заедно с аниматорката Таня, облечена като фея в розова дълга рокля, се направиха весело парти. За минути заредиха с положителни емоции не само болницата, но и целия квартал и в барчето започнаха да прииждат хлапета от съседните къщи, а лекари и медицински сестри по етажите на болницата се полюшваха в ритъма на музиката.

Децата така се разгорещиха, че се състезаваха кой да грабне микрофона и да изпее някое парче, а останалите демонстрираха танцови умения. От време на време спираха за почивка, за да правят дворци от чашки за кафе, хващаха „сапунени мехури“, преобличаха се като любими приказни герои, а кака Таня изрисува лицата им.
Майки и баби благодаряха на началника на детско отделение д-р Александър Ангелов и на д-р Невен Енчев, управител на болницата, за усилията, които полагат децата им да оздравеят.