Начало / Отделения / ОАИЛ / Специалисти ОАРИЛ / Д-р Надежда Крумова-Михайлова - анестезиолог
Уголемяване размера на текста  Намаляне размера на текста  Стандартен размер на текста
Д-р Надежда Крумова-Михайлова - анестезиолог

Д-р Надежда Крумова-Михайлова е специалист по по анестезиология и интензивно лечение. Управител е на МБАЛ Централ Хоспитал, част от верига болници Медлайн.

Д-р Надежда Крумова-Михайлова - анестезиолог - МБАЛ Централ Хоспитал

Д-р Крумова завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив през 1979 г. Специалност по анестезиология и реанимация придобива през 1985 г.

Притежава сертификати от квалификационни курсове в областта на лечението на термичните травми, на парентералното хранене, детската анестезиология, бронхоскопиите, както и на регионалните анестезии - епидурални, спинални, блокови, чрез акупунктура.

Д-р Надежда Крумова завършва магистърска програма по финансов мениджмънт с квалификации в областта на здравния мениджмънт. Изкарва административна квалификация за работа с НЗОК.

След дипломирането, д-р Крумова започва работа в МБАЛ Кърджали. Близо 5 години е работила в Ямболската болница. В МБАЛ "Св. Мина" в Пловдив постъпва на работа през 1995 г. През 1999 г. става управител на същата болница и я ръководи до 2011 г., когато започва работа в болница Медлайн.