Начало / Отделения / ОАИЛ / Специалисти ОАРИЛ
Уголемяване размера на текста  Намаляне размера на текста  Стандартен размер на текста
Специалисти ОАРИЛ

Специалисти по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в болница Централ Хоспитал

Д-р Георги Деликостадинов - Началник ОАИЛ
Д-р Георги Деликостадинов - Началник ОАИЛД-р Георги Деликостадинов е специалист по анестезиология и интензивно лечение, началник отделение ОАИЛ в болница Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Стефан Василев - анестезиология и реанимация
Д-р Стефан Василев - анестезиология и реанимацияД-р Стефан Василев е специалист по анестезиология и реанимация. Работи в ОАИЛ на МБАЛ Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Тони Пълдъмова - анестезиология и реанимация
Д-р Тони Пълдъмова - анестезиология и реанимацияД-р Тони Пълдъмова е специалист по анестезиология и реанимация, лекар в ОАИЛ на болница Централ Хоспитал в Пловдив.


>> Виж още...

Д-р Мирослава Тилкиян - анестезиология
Д-р Мирослава Тилкиян - анестезиологияД-р Мирослава Тилкиян е анестезиолог, специалист по анестезиология в ОАИЛ на МБАЛ Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Маргарита Шилева - анестезиология и ...
Д-р Маргарита Шилева - анестезиология и реанимацияД-р Маргарита Вачева Шилева е специалист в ОАИЛ на болница Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Ивайло Михайлов - анестезиология и реанимация
Д-р Ивайло Михайлов - анестезиология и реанимацияД-р Ивайло Желязков Михайлов е специалист по анестезиология и реанимация в ОАИЛ на Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Емил Тихолов - анестезиология и реанимация
Д-р Емил Тихолов - анестезиология и реанимацияД-р Емил Тихолов е специалист по анестезиология и реанимация в ОАИЛ на Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Надежда Крумова-Михайлова - анестезиолог
Д-р Надежда Крумова-Михайлова - анестезиологД-р Надежда Крумова-Михайлова е специалист по по анестезиология и интензивно лечение. Управител е на МБАЛ Централ Хоспитал, част от ...


>> Виж още...

Д-р Георги Генов - лекар-анестезиолог
Д-р Георги Генов - лекар-анестезиологД-р Георги Генов - лекар-анестезиолог в ОАИЛ на МБАЛ Централ Хоспитал.


>> Виж още...

В МБАЛ Централ Хоспитал разполага с модерно оборудвано отделение по Анестезиология и Интензивно лечение, което има за цел да осигури 24 часова безотказна, специализирана, консултативна, амбулаторна и стационарна медицинска помощ, планова и спешна Анестезиология и Реанимация.

МБАЛ Централ Хоспитал използва модерна еднодневна анестезия, която позволява ефективна хирургия в ОАИЛ. Специалистите извършват преданестезиологични консултации, консултации във връзка с интензивно лечение и подготовка на пациентите, на които предстои операция, инвазивни и диагностични процедури под обща или регионална анестезия във всички болнични структури.