Начало / Отделения / Неврология / Специалисти невролози
Уголемяване размера на текста  Намаляне размера на текста  Стандартен размер на текста
Специалисти невролози

Специалисти по Неврология в Централ Хоспитал

Д-р Радослав Мавров - Началник Неврология
Д-р Радослав Мавров - Началник НеврологияД-р Радослав Мавров е доказан специалист невролог, началник на отделението по неврология в МБАЛ Централ Хоспитал в Пловдив.


>> Виж още...

Д-р Елена Караманова - невролог
Д-р Елена Караманова - неврологД-р Елена Караманова-Стратева е специалист по неврология и работи в отделението по неврология на МБАЛ Централ Хоспитал в Пловдив.


>> Виж още...

Д-р Зенко Асенов - нервни болести
Д-р Зенко Асенов - нервни болестиД-р Зенко Асенов е специалист по неврологични заболявания, невролог в отделението по неврология на болница Централ Хоспитал и ДКЦ ...


>> Виж още...

Д-р Кристина Станчева - специалист невролог
Д-р Кристина Станчева - специалист неврологД-р Кристина Станчева е специалист невролог в отделение неврология на МБАЛ Централ Хоспитал в Пловдив.


>> Виж още...

Д-р Ерхан Мустафа - лекар-специализант
Д-р Ерхан Мустафа - лекар-специализантД-р Ерхан Мустафа е лекар-специализант в отделение неврология на Болница Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Бисер Бонев - сертифициран за ...
Д-р Бисер Бонев - сертифициран за електромиография и електроенцефалопатияД-р Бисер Бонев е специалист невролог и работи в отделението по неврология на МБАЛ Централ Хоспитал в Пловдив. Сертификати: ...


>> Виж още...

Доц. Д-р Георги Гозманов, дмн
Доц. Д-р Георги Гозманов, дмнДоц. Д-р Гозманов е консултант към отделението по неврология в МБАЛ Централ Хоспитал в Пловдив.


>> Виж още...