Начало / Отделения / Медицинска онкология / Специалисти онколози
Уголемяване размера на текста  Намаляне размера на текста  Стандартен размер на текста
Специалисти онколози

Специалисти по Медицинска онкология в болница Централ Онко Хоспитал

Д-р Румяна Илиева - Завеждащ отделение
Д-р Румяна Илиева - Завеждащ отделениеД-р Румяна Недялкова Илиева е специалист по Медицинска Онкология и Вътрешни болести. До 2012 г. работи като онколог гр. Стара Загора, а след ...


>> Виж още...

Д-р Анелия Хубенова - Онколог
Д-р Анелия Хубенова - ОнкологД-р Анелия Иванова Хубенова е специалист по Медицинска Онкология, Нуклеарна медицина и Радиобиология. Работи като лекар - онколог в ...


>> Виж още...

Д-р Христо Мурджев - онколог
Д-р Христо Мурджев - онкологД-р Христо Мурджев е специалист по Медицинска Онкология и Вътрешни болести, дългогодишен специалист-онколог, лекуващ в гр. Стара Загора, ...


>> Виж още...

Д-р Мариана Атанасова - онколог
Д-р Мариана Атанасова - онкологД-р Мариана Атанасова е специалист по онкология и вътрешни болести. Като химио-онко терапевт провежда лекарствено лечение на ...


>> Виж още...

Д-р Петя Пеева - онколог
Д-р Петя Пеева - онкологД-р Петя Иванова Пеева е специалист по Онкология, Кожни и венерически болести, дерматология и Вътрешни болести.


>> Виж още...

Д-р Татяна Чалъкова - лекар в онкология
Д-р Татяна Чалъкова - лекар в онкологияД-р Чалъкова е специалист по Вътрешни болести, професионални заболявания, лекар в отделението по Медицинска Онкология на онкологична ...


>> Виж още...

Д-р Марин Атанасов - лекар-специализант
Д-р Марин Атанасов - лекар-специализантД-р Марин Атанасов е лекар-специализант по Медицинска онкология в МБАЛ Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Даниела Чифчийска - патоанатом в онкология
Д-р Даниела Чифчийска - патоанатом в онкологияД-р Даниела Чифчийска е патоанатом в онкологичното отделение на онкоболница Централ Онко хоспитал в Пловдив. Завършила е медицина ...


>> Виж още...

Д-р Снежина Недева - лекар-специализант
Д-р Снежина Недева - лекар-специализантД-р Снежина Недева е лекар-специализант в отделението медицинска онкология на онкоболница Централ Хоспитал.


>> Виж още...

Д-р Александър Александров - лекар-специализант
Д-р Александър Александров - лекар-специализантД-р Александър Александров е лекар специализант в отделението по медицинска онкология на онкологична болница Централ Онко Хоспитал в ...


>> Виж още...

Информация за онкология ЦОХ - Пловдив

Отделението по медицинска онкология към МБАЛ Централ ОНКО Хоспитал ООД Пловдив е първата частна лечебна структура в България в областта на лекарственото лечение на солидните тумори, включващо химиотерапия, таргетна терапия, хормонотерапия, имунотерапия и лечение с бифосфонати на тумори със следните локализации: рак на гърда, бял дроб, дебело и право черво, анус, простата, яйчник, маточна шийка, стомах, хранопровод, бъбрек, пикочен мехур, черен дроб, жлъчни пътища и жлъчен мехур, панкреас, тестис, мозък, фаринкс, ларинкс, сарком и други.

Основна цел на Клиниката по Онкология е осигуряване на висококвалифицирана ранна оценка, прогноза за хода на онкологичната болест, адекватна специфична лекарствена терапия, проследяване на пациентите и медицинска експертиза на работоспособността.

В Република България, лекарственото лечение на онкологичните заболявания се провеждат в болнични условия по клинична пътека, финансирана от Националната здравноосигурителна каса - НЗОК.

Лечението на здравно осигурените онкологично болни пациенти е напълно Безплатно!

Дейността на онкологичната клиника в Централ Онко Хоспитал съчетава висок професионализъм от обслужващия персонал на всички нива в лечението и обслужването на пациентите, перфектна организация на работа, комфортни условия по време на болничното пребиваване.

Работи се в тясно сътрудничество с водещи специалисти в областта на медицинската онкология на национално ниво. Консултант към отделението е доц. Константа Тимчева.

В онкологична болница Централ Хоспитал се съществява научно-изследователска и учебна дейност.

Материално-техническата база и наличния персонал са подходящо място за обучение за придобиване на специалност по медицинска онкология и продължителна квалификация.

Персоналът в Централ Онко Хоспитал се състои от утвърдени специалисти с дългогодишен опит в лечението на онкологичните заболявания, членове на национални и международни научни организации:
* Онколозите и медицинските сестри в онкологията са с дългогодишен опит в химиотерапията, което е гаранция за качествено лечение и грижи, съобразени с изискванията на СЗО.

Онкоболницата се стреми да създаде перфектния екип и затова събира опитни специалисти онколози от цялата страна. Част от екипа са лекари от софийското онкологично дружество, има онколози от Стара Загора, Пловдив и др.

"Причината да създадем здравното заведение е желанието ни да променим отношението, обслужването, качеството на лечение на страдащите от злокачествени заболявания", заявява Управителят на Централ Онко Хоспитал в Пловдив.